Se adresse

BMC (Business Model Canvas)

Få et unikt overblik over din forretning – du tjener penge på
Har du lyst til at starte en rejse, som giver dig fokus over din forretningsudvikling? Vil du også have større tryghed for, at du ved, hvordan du giver folk lyst til at handle med dig eller drømme om at samarbejde med dig, samtidig med at du øger din bundlinje?
 
Hvis du svarer JA til et af de to spørgsmål, vil jeg anbefale, at du professionelt og praktisk lærer mere om Business Model Canvas (BMC). Det er et internationalt og anerkendt værktøj, som hjælper dig med at skabe et helt unikt overblik over alle elementerne i din forretning. Du bliver meget klogere på, hvilke håndtag du skal trække i for at tiltrække dine drømmekunder og samarbejdspartnere.
 
Du får en plan, du nemt omsætter til virkelighed
Hvor en forretningsplan ofte risikerer at blive statisk og havne i skrivebordsskuffen, så er BMC et dynamisk forretningsudviklingsværktøj. BMC er et værktøj for dig, der har ambitioner om at trodse forældede forretningsmodeller og designe morgendagens virksomhed. BMC er super brugbar for både store og små virksomheder samt også enmandsvirksomheder.
 
BMC-modellen bidrager til at vækste din forretning
Hvordan laver du så en forretningsmodel ved hjælp af BMC? Jo, du udfylder et ”strategilærred”, som er en skabelon, med de ting du skal bruge, og så er du i gang, let og elegant, uanset hvilken forretning du ønsker at lave, eller du arbejder med. Lærredet er et fælles sprog til at beskrive, visualisere, vurdere og ændre forretningsmodeller.
 
BMC-modellen består af ni byggesten, der hver især repræsenterer et område i din forretning. Modellen udfordrer dig til at se objektivt på den måde, du kører tingene på i dag – og måske også indse, at du ikke bare skal blive ved med at gøre det, du plejer.

 

Bliv fortrolig med Business Model Canvas og få fokus på kundernes banehalvdel
Det er svært at lave en forretningsmodel, fordi der er så mange ting at tage hensyn til, og fordi de fleste af os er usikre på, om vi kan. Med Business Model Canvas (BMC) får du en meget enkel og let tilgængelig model til at lave en forretningsplan, så du stikker af fra konkurrenterne.
 
"Det er et must at vide de ting, du lærer på dette kursus"
Jakob Øjvind Nielsen fra Testware har deltaget i BMC-kurset, og her er, hvad han siger om kurset:

”Jeg er blevet vanvittig meget klogere på, hvad jeg skal fokusere på i min virksomhed - så vores virksomhed har en chance for at få fat i fremtidens kunder. Det et must at vide de ting, du lærer på dette kursus om forretningsplan og kommunikation med kunder.”
Som Jakob Øjvind Nielsen lærer du at bruge spørgsmål i modellen, som gør, at du bliver endnu skarpere på din egen virksomhed. Du vil opleve, at du får en spændende og let forståelig rød tråd i din virksomhed, som åbner nye muligheder for at kommunikere bedre til dine kunder og samarbejdspartnere. Det betyder, at du får en forretningsplan, som positivt bidrager til en endnu bedre og sundere virksomhed.

Du får også inspiration til:
  • Hvordan du nemmere analyserer dine konkurrenter
  • Hvordan du aktiverer samarbejdspartnere til en salgskanal
  • Hvilke mersalgspotentialer du måske har til eksisterende kunder
  • Hvor du er udfordret i din virksomhed i dag, så du har chancen for at gøre noget ved det
  • Hvordan du bruger modellen til at prøve flere forretningsmuligheder af
  • Hvordan du bliver skarpere på salg til dine kunder
  • Værdien af at du får et udefra-og-ind-perspektiv på din virksomhed
  • ...og meget mere
Invester en dag i at tjene flere penge
Vil du blive klogere på, hvad du skal fokusere på i din virksomhed? Så deltag i et praktisk kursus til BMC, og så er du godt på vej til en bedre bundlinje. Din investering er kun 2.750 kroner + moms. Se datoer og læs mere her >>

På kurset, som afholdes af Onmondo, får du sparring af undertegnede og rådgiver Marialucia Larsen fra Onmondo. Det er din sikkerhed for, at du får det fulde udbytte af netop din forretningsplan, fordi du bliver undervist af personer med erhvervserfaring.

Du behøver ikke at have erfaring med Business Model Canvas. Blot en interesse i og et ønske om at skabe en endnu bedre forretning.

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 744 366, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lindhardt A/S | Nonnebuen 15 | 3400 Hillerød | Tlf.: 22 744 366