Se adresse

Bliv dygtigere til kundepsykologi og salg på kun 3 dage. Deltag på Business Performance Sales Academy (BPSA)

« Tilbage
Dato: 28. februar 2019
Målet med BPSA uddannelsen er, at du lærer alt, der er nødvendigt for at forstå kundepsykologi og salg.

På 3 intensive dage (fredag til søndag) fra klokken 9:00 til 17:00 får du adgang til alle Søren Lindhardt personlige erfaringer og succesværktøjer, som har været grundlaget for de succeser, han har opnået i 7 af hans virksomheder.

Du får 'How to' løsninger, så du bliver dygtigere til kundepsykologi og salg - så du kan sælge en del mere, end du gør i dag. Alt er indarbejdet i en arbejdsbog, så du hele tiden kan tage materialet frem og øve dig.

Flere har været så glade for forløbet, at de har valgt at gentage uddannelsen med et halvt eller et års mellemrum, for at opdage nye nuancer eller detaljer, som gør det endnu nemmere og sjovere at sælge. Det skyldes også, at prissætningen på uddannelsen bevidst er sat så lavt, at alle kan være med. Vil du også være dygtigere til kundepsykologi og salg? Læs mere her »

Du har altid 100% tilfredshedsgaranti på BPSA uddannelsen, så er du ikke tilfreds på andendagen, kan du bare stoppe og modtage en kreditnota.
 

Master Performance Sales Academy (herefter benævnt MPSA)

MPSA er et er et 6 måneders personligt og intensivt forløb, så når du virkelig ønsker et løft i din professionelle karriere, så er det et interessant forløb for dig.

I løbet af 6 måneder fordelt på 10 undervisningsdage (2+2+1+2+2+1) arbejder du med din virksomhed og/eller dit job. Et hold er max 14 deltagere (typisk 10 til 14), så der er masser af tid til dig. Ligesom dem, der har gennemført uddannelsen, kommer du igennem en personlig rejse, hvor du bliver meget klogere på dig selv og andre mennesker.

Du vil opleve en helt anden form for forankring i det, du lærer, når du først er på skolebænken, og så kommer hjem i din virksomhed og arbejder med det, du har lært. Når du igen er på skolebænken, får du lejlighed til at reflektere over dine egne og andres erfaringer, så alt, hvad du lærer, bliver mere og mere naturligt for dig - hver eneste gang du møder et andet menneske arbejdsrelateret eller privat.

Det er en også en god start for dig, som drømmer om 'Business Freedom'.

Er du nysgerrig, så kontakt endelig Søren Lindhardt på telefon 22 744 366 eller via kontaktformularen

Du får også tilfredsgaranti på MPSA uddannelsen. Er du ikke 100 % tilfreds efter de første 2 moduler, så skal du ikke betale for resten af uddannelsen. Lindhardt A/S finansierer gerne din uddannelse, så du ikke behøver at trække et stort beløb på din kassekredit, men kan betale månedsvis - rentefrit.
 

Start som minimum med at tilmelde dig nyhedsbrevet 'Hvad alle bør vide om kundepsykologi og salg'.

En til to gange pr. måned får du et emne/metode/værktøj, du kan arbejde med i din hverdag. I nyhedsbrevet er der fokus på, at du får noget, du nemt omsætter til praksis, eller du får en indsigt i kundepsykologi, som giver mening i din hverdag.

Tilmeld dig 'Hvad alle bør vide om kundepsykologi og salg' her » Få minutter efter modtager du dit første nyhedsbrev, som gør dig endnu bedre til kundepsykologi og salg.

Gør som 1.000 vis af andre, lær mere om kundepsykologi og salg, så du bliver rigere på det personlige plan, og din kunder vil elske dig, fordi du bliver endnu mere autentisk og interessant for dem.

Her finder du nogle referencevideoer fra deltagere på de to nævnte uddannelser: BPSA og MPSA
Ønsker du en samtale omkring salgsuddannelse, så hold dig endelig ikke tilbage med at give Søren Lindhardt et kald på 22 744 366 eller sende en mail til info@lindhardt.dk.

 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
8. januar 2021
Sådan forbedrer du dit onlinemøde
Bliv inspireret af videoen for webinaret, der gør dig endnu bedre til onlinemøder
Læs indlæg
26. november 2020
Malou fra Brovang Skilte taler ud
Det virker, her 12 måneder efter bruge jeg stadig det jeg har lært om kundepsykologi og salg
Læs indlæg
1. november 2020
Hvad er dit bedste salgsspørgsmål?
Jeg får ofte dette spørgsmål, når jeg holder foredrag og når jeg underviser i kundepsykologi og salg. Du får svaret i dette blogindlæg...
Læs indlæg
Lindhardt A/S
Nonnebuen 15
3400 Hillerød
Telefon: 22 744 366
E-mail: faktura@lindhardt.dk
CVR: 76564116
     
Lindhardt A/S | Nonnebuen 15 | 3400 Hillerød | Tlf.: 22 744 366