Se adresse

Forretnings Coaching

Coaching din forretning tjener penge på

ForretningsCoaching

Måske du ligesom Søren Glavind Lindhardt har erfaret, at det er svært at finde kvalificeret sparring og coaching til din forretnings- og personlige udvikling i forhold din virksomheds kompetencebehov?

Bare rolig, så du er nu landet det helt rigtige sted og du får her mulighed for, at teste det af for små penge i forhold til udbyttet.
 
Tilfredsgaranti
Er du ikke 100 %'tilfreds med din første coaching session, så er den uden beregning.
 
Første skridt
Bestil mit helt personlige og fortrolige Forretnings coaching forløb på telefon 22 744 366 eller send en besked via kontaktformularen på denne side.
En ForretningsCoaching kunde udtaler
"Jeg hørte første gang om Søren Lindhardt og hans forretningskompetencer, da jeg besøgte virksomheden Onmondo A/S i Holte. Der var noget, som sagde mig, at det ikke kan være held, når Søren har startet og solgt fire virksomheder med succes.
 
Jeg besluttede at investere i et forretningscoaching forløb med Søren. De penge var hurtig tjent hjem alene på rådgivningen omkring vores salgskompetencer og kundemøder. Forløbet gav os blandt andet en simpel illustration, som viser præcis, hvor Monsalta gør en forskel for vores store kunder.

Alle bør have professionel sparring, så der bliver set med ’Øjne udefra og ind i din virksomhed.

Min anbefaling er, at du kontakter Søren Glavind Lindhardt, når du vil udvikle din forretning.
"

Lars Laurvig Haugaard, Monsalta ApS

Monsalta ApS hjælper større danske virksomheder og organisationer med overvågning af deres IT system via løsningen OneView.
Tilmeld mig nu
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 744 366, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lindhardt A/S | Nonnebuen 15 | 3400 Hillerød | Tlf.: 22 744 366