Se adresse

Forretningsudvikling

Vælg den rette kurs for din virksomhed ved at sætte fokus på forretningsudvikling. Lindhardt A/s kan hjælpe med at booste din virksomheds forretningsudvikling på flere måder. Dels ved individuel forretningscoaching og dels ved afholdelse af kurser i BMC (Business Model Canvas).

Forretningscoaching


Ønsker du at blive endnu skarpere på din forretningsudvikling? Så er det min anbefaling, at du først finder en dygtig person udefra, som uden følelser og historier, er i stand til at se på din virksomhed udefra og ind. Det er også et aktiv, når du vælger en person, som har stået i samme situation som dig selv, eksempelvis har startet egne virksomheder, gjort dem klar til salg, solgt dem, købt virksomheder med mere.
Læs mere om forretningscoaching her

Business Model Canvas


Med BMC (Business Model Canvas) får du et unikt overblik over din forretning. Et overblik du tjener penge på. På Lindhardts endagskursus lærer du at forstå, designe og implementere en ny forretningsmodel. Eller analysere og revidere en gammel. Du kan også bruge BMC til at forstå, hvordan dine konkurrenters forretning er skruet sammen – og lære af det. Med Business Model Canvas opnår du et fantastisk overblik, på bare én side, der kan danne baggrund for betydelige forandringer i alle dele af din virksomhed. Og som du kan bruge som dialogværktøj overfor dine medarbejdere og forretningspartnere, herunder dit pengeinstitut.

Business Model Canvas er særdeles velegnet for både store og små virksomheder, inklusive enkeltmandsvirksomheder, og derfor er modellen allerede blevet populær i Danmark og over hele Europa.

Hvordan laver man så en forretningsmodel ved hjælp af BMC (Business Model Canvas)? Du udfylder et ”strategilærred”, som er en skabelon, med de ting, du skal bruge. Tag med på Lindhardts endagskursus, og så er du hurtigt i gang, uanset hvilken forretning du ønsker at lave, eller hvad du arbejder med.
Læs mere om BMC (Business Model Canvas) her

Du er altid velkommen til at skrive til Søren Lindhardt via formularen her.

Eller du kan ringe eller sende en SMS på 22 744 366.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 744 366, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lindhardt A/S | Nonnebuen 15 | 3400 Hillerød | Tlf.: 22 744 366