Se adresse

Webinar Salgstræning

Har du også brug for konkrete salgsværktøjer, som øger dit salg?
Så prøv et af Lindhardt A/S videnswebinar helt uden beregning, hvor du får professionel salgsviden indenfor kundepsykologi og salg.
De professionelle salgsværktøjer giver dig en tilgang til dine kunder, hvor du lærer at kommunikere på kundens banehalvdel, så kunderne spørger om de må købe noget af dig.

Kan du ikke vente på det næste webinar - så tilmeld dig vores tips og tricks via forsiden og vi sender dig vores gratis e-mail salgskursus

Salgstræning | Webinar


Har du lyst til at afprøve hvilken salgstræning du får hos Lindhardt A/S, så tilmeld dig et Webinar her på hjemmesiden.

Du får altid inspiration og viden, som opfrisker, vedligeholder eller udvikler dine salgskompetencer, når du modtager Salgstræning hos Lindhardt A/S.

Søren Lindhardt har studeret kundepsykologi og salg i årevis og har brugt til at vækste egne virksomheder, samt de virksomheder han investere i i dag.
 

 


Opskriften er enkel, du skal lære at kommunikere på kundens banehalvdel, så dine kunder spørger om de må handle med dig.

Læs mere om de enkelte salgsuddanelser her >> - når du ønsker at bringe dine salgskompetencer til nye højder.

En professionel sælger, holder sine salgskompetencer vedlige, tilegner sig en større viden om kundepsykologi og er ikke bange for at fejle og træne igen og igen. Præcis ligesom en forboldspiller der gerne vil på landsholdet.
Lindhardt A/S | Nonnebuen 15 | 3400 Hillerød | Tlf.: 22 744 366