Se adresse

Hvem er teamet

Søren Lindhardt

Salgs- og marketingchef


Businessmentor, investor, forfatter, foredragsholder og underviser med speciale i analog og digital kundepsykologi og salg.

Har siden 1985 investeret i 10 virksomheder og har bragt 5 virksomheder til salg.

Lykkeligt gift og fire dejlige børn.

Elsker at arbejde med mennesker, som ønsker at udvikle sig personligt og som vil gøre en forskel for andre. Min passion er undervisning i kundepsykologi og salg, samt ledelse og forretningsudvikling.

Har seneste skrevet min første bog, som jeg tænker min dansklære ville kommentere med "Det var Sørens" - har han virkelig skrevet en bog.

Bogens titel er Hold Kæft - Sælg nu.

Kontaktinfo: sl@lindhardt.dk

Christel Glavind

Salgs- og marketingchef


Gift med Søren og mor til Oliver på 23, Frederikke på 17 og Amalie på 9 år

Som salgs- og marketingchef har jeg ansvaret for at mit team lykkes. Det betyder at jeg skal sikre et fælles salgssprog og at alle i teamet, hvor forskellige de end er, hører og forstår instrukser og uddannelse så vi når målene.

I VIPsalesClub er jeg din forlængede arm når det drejer sig om udfordringer med personale eller svigtende salg i teamet.

Herudover holder jeg foredrag om Neuromarketing som dækker over hvordan dine kunder reagerer ud fra viden om hjernen, hvilket giver flere og bedre salg

Kontaktinfo: christel@lindhardt.dk

Malene R. Frydkjær

Sælger og Pensionschef


Gift med Andreas og mor til Alberte på 9 år.

Jeg elsker at udvikle mig selv og derigennem andre. Via kundepsykologien giver jeg kunderne en bedre salgsoplevelse og hjælper kunden hen imod forståelsen af den virkelige udfordring og hvordan vi sammen kommer i mål med en løsning der skaber værdi for dem og medarbejderne.

I VIPsalesClub hjælper jeg dig med ikke at begå de samme fejl som jeg allerede har gjort og løfte dit salg til nye højder. Jeg vil sammen med Christel og Søren være dit udefra og ind syn på dig og dit salg. Skabe overblik over salgsprocessen, så du får en endnu mere struktureret tilgang.

Kundepsykologien har persoligt givet mig ro og mere tid til mig selv og min familie. Ingen udfordring er for stor, og jeg glæder mig til at vi sammen når nye højder.

Kontaktinfo: malene@lindhardt.dk

Joachim Lindhardt

Konsulent

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 744 366, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lindhardt A/S | Nonnebuen 15 | 3400 Hillerød | Tlf.: 22 744 366